Teambuilding med unikke oplevelser i Aarhusbugten

Aarhus Searangers tilbyder teambuilding, der foregår i og omkring Aarhusbugten. Har I en ny strategi, et nyt produkt, leder-/medarbejder træning eller trænger I blot til at ruske godt op i miljøet, så har vi ekspertisen til at skabe tankevækkende oplevelsesrammer. I vil blive sejlet rundt i vores specialfremstillede 
RIB-både og opleve naturområder de fleste ikke har set.

Der vil blive fortalt vilde historier, der ikke er hørt før, udført spændende aktiviteter med efterfølgende evaluering samt altid spændende kulinariske oplevelser.

Aarhus SeaRangers tilbyder

  • Uddannelse og udvikling af medarbejdere
  • Personlig udvikling
  • Kurser tilpasset den enkelte virksomhed
  • Fantastiske naturoplevelser omkring Aarhusbugten
  • Udarbejdelse af DISC profiler mm.

Du skal vælge os hvis

  • Du gerne vil have uddannede instruktører
  • Du synes at 15 års erfaring inden for teambuilding betyder noget
  • Du kan lide oplevelser hvor naturen er i fokus
  • Du ønsker teambuilding som er opbygget omkring din virksomheds baggrund, kultur og målsætning
  • Du vil give dine medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige

Teambuilding

Tag virksomheden med på et fantastisk eventyr i Aarhusbugten. Vores kurser er tilpasset den enkelte virksomhed og vi garanterer en uforglemmelig oplevelse. Teambuilding med os har fokus på udvikling, livskvalitet og øget præstation. Styrk jeres sammenhold og samarbejde.

Book et møde med os - det er helt gratis og uforpligtende.


 

Sådan starter vi

Behov og ønsker om uddannelse og udvikling af medarbejdere kan variere meget fra virksomhed til virksomhed. Searangers’s kursusprogram tager derfor udgangspunkt i virksomhedens situation, så kursets indhold, de valgte eksempler, modeller og formen nøje er tilpasset forholdene. For at sammensætte det optimale kursusprogram for virksomheden som helhed, sætter SeaRangers’s kursusledere sig grundigt ind i virksomhedens baggrund, kultur og målsætning blandt andet ved at interviewe ledere og medarbejdere.

Arranger dit firmaarrangement her

Filosofien bag vores Teamudvikling

Grundfilosofien bag Aarhus SeaRangers er mere end kærligheden til bugten, havnen, byen, historien, kulturen og vores grundlæggede identitet. Det udspringer også i en evne til at påvirke og udvikle mennesker, bl.a. igennem den narrative historie fortælling, fra gruppen til teamet – fra personen til personligheden. Dette er populært kaldet ”Teambuilding” og ”Personlig udvikling”.

Når Aarhus SeaRangers arbejder med Teambuilding og Personlig udvikling er det ud fra følgende værdikæde:

”Forankret Uddannelse skaber Udvikling som er med til at øge Præstationen, der giver en Overskudskultur, som bidrager til Livskvalitet.”

Livskvalitet

Det er vores filosofi at alt starter og slutter med livskvalitet. Livskvalitet betegner den oplevede følelse af at have et godt liv og handler oftest om andre faktorer end økonomi og overlevelse. Filosoffen Jeremy Bentham kæder det gode liv og oplevelsen af livskvalitet sammen med oplevelsen af lyst. Faktorer, der spiller ind på livskvaliteten er det fysiske miljø, fysisk/mental sundhed, uddannelse, arbejde og øvrige udfoldelsesmuligheder. At øge livskvaliteten er endestationen for SeaRangers aktiviteter, når det drejer sig om Teambuilding og Personlig udvikling.

Overskudskultur

Begrebet Overskudskultur er tyvstjålet fra Skip Bowman (GlobalMindset), som forklarer at den bedste kultur man kan opbygge i en organisation, er en kultur der bidrager til at give overskud, når man forlader organisationen! Altså for eksempel en arbejdsplads der sørger for, at du har overskud til at nyde din familie, når du kommer hjem fra arbejde – det bidrager til Livskvalitet!